Të shtunën luhet ndeshja në mes 𝗔𝗩𝗘𝗗Ø𝗥𝗘 IF dhe K.F. Liria 1989

0
29

𝗧𝗲̈ 𝗱𝗮𝘀𝗵𝘂𝗿 𝘁𝗶𝗳𝗼𝘇𝗲̈

Më daten 18 Mars, zhvillohet ndeshja e xhiros së 14-të në Sjællandsserien.

Në këtë javë do përballemi me ekipin e Avedøre IF – Fodbold.

Ndeshja zhvillohet në 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗺𝗶𝗻 “ 𝗔𝗩𝗘𝗗Ø𝗥𝗘 𝗦𝗧𝗔𝗗𝗜𝗢𝗡 ” – 𝗛𝘃𝗶𝗱𝗼𝘃𝗿𝗲, me fillim nga ora 𝟭𝟮:𝟬𝟬.

Na priftë e mbara Liria