U mbajt Simpoziumi i Shoqatës Kulturore Kërcova në Zvicër

0
35

Në Olten të Zvicrës tek ARTE Seminar- und Konferenzhotel sot u mbajt simpoziumi i radhës nga Shoqata Kulturore Kërcova në Zvicër.

Simpoziumin e hapi kryetari i Shoqatës Dr. Gafur Sherbeti i cil i përshëndeti të pranishmit dhe prezentoj aktivitetet dhe realizimet e shoqatës.

Simpoziumi vazhdoj me IT Admin Gazmend Limani i cili foli për Mbrojtja ndaj mashtrimeve në internet dhe preventivat duke sqaruar se kush jan reziqet dhe si të mbrohemi.

Më në fund e morri fjalën MSc. Nijas Aliu duke sqaruar temën Covit-19 me ose pa efekte gjenetike pas infektimit ku kishte edhe shum pyetja dhe sqarime reth pandemisë që sapo kaluam.

Për më tepër posht keni edhe videon e gjith Seminarit:

https://www.facebook.com/shoqatakercova/videos/134948469261215