Lajmërim nga Shoqata Humanitare Shitova

0
49

Të nderuar bashkëfshatarë, të nderuar aktivistë të Shoqatës Humanitare Shitova kemi nderin të ju ftojmë në Tubimin Informativ të SHH Shitova e cila do të mbahet

ditën e Diel më 19.03.2023 në ora 14.00 te:

Restaurant Trauben

Oltnerstrasse 14

4663 Aarburg

Pikat e rendit të ditës:

– Aktiviteti i SHHSH

– Kontabiliteti i SHHSH

– Projektet e parapara të SHHSH

– Të ndryshme

Të nderuarë aktivistë të Shoqatës Humanitare Shitova Antaresimi ështe 100 SFR.

Ju Faleminderojmë për pjesmarrjen dhe ju jemi mirënjohës për kohën që do të

ndani të jemi bashkë me neve dhe në përkrahje të SHH Shitova.

Me Respekte Kryesia e Shoqatës