Agjencia e Emigracionit do të quhet Agjencia e Mërgatës

0
66

“Sot mbylla ditën me informacionin nga zëvendësdrejtori Izmit Nura se Agjencia e Emigracionit nga kjo ditë do të quhet “Agjencia e Mërgatës”, përkthim zyrtar nga ana e Agjencisë së Zbatimit të Gjuhës të RMV-së.

Zëvendësdrejtori Izmit Nura është shembull për zbatimin e gjuhës shqipe në institucionet ku ka drejtuar dhe asnjëherë nuk ka munguar bashkëpunimi me agjencinë tonë.
Ruajtja dhe kultivimi i gjuhës shqipe brenda dhe jashtë vendit është misioni që na ka bashkuar” ka shkruar Sela