Njoftim nga Shoqata shqiptare “Nerashti” në Danimarkë

0
31

Njoftim

Të nderuar antar të shoqatës Nerashti, ne si kryesi kemi marë vendim që të dielën me 26 shkurt 2023 , të organizohemi vullnetarisht dhe të pastrojm gjësende që nuk na nevoiten.

Sic e keni vërejtë , ne kemi ndruar komplet karriget e shoqatës ku i kemi blere te reja, ndërsa të vjetrat , disa janë shitur e disa me shumë dëmtime do të hudhen.

Andaj ju lusim që të gjithë ata që kanë mundësi të na bashkangjiten në planin që kemi marë.

Ps. Ditën e dielë poashtu do të montohen edhe panele akustike , që ndalojnë ushtimën në lokal, dhë nëse ndonjëri ka njohuri reth tyre , është i mirëseardhur të ndihmoj sadopak me montimin e tyre.

Me respekt

Kryesia