Mbledhja e Lidhjes së shoqatave Kulturore Shqiptare të Sllovenisë

0
33

Lidhja e Shoqatave Kulturore Shqiptare në Slloveni zhvilloi një takim me shoqatat shqiptare, ku ndër të tjera u diskutua për domosdoshmërinë e bashkëpunimit dhe organizimin e veprimtarive në vazhdim. Në këtë takim morën pjesë shoqata “Migjeni Lubjanë“, “Besa Celje“, “Bashkimi Maribor“, “ILIRIA Koper“.