Njoftim nga Qendra Kulturore Islame “Udhëzimi” në Ascoli Piceno

0
56

Njoftim

Të nderuar antarë të xhamisë “Udhëzimi” në Askoli Piceno ju njoftojm:

Më datën 04.02.2023 (e shtunë) do të mbahet mbledhja për informimin e antarësisë për çështjen e xhamisë.

  1. Çështja e dokumenteve rreth xhamisë.
  2. Rreth organizimit të muajt të shenjtë të Ramazanit.

Antarët e xhamisë janë ato që mirëmbajnë dhe kujdesen për xhaminë në ora 20:30, pas namazit të jacisë via dei Gaggioli 21 Ascoli Piceno.

Me respekt,