Takim pune e Shoqatës Humanitare Cërvica në Zvicër

0
22

Të nderuar, ishë kryetar anëtarë, aktivist si edhe sponzorë të Shoqatës Humanitare Cërvica, faleminderit për pjesëmarrjen, kontributin dhe mbështetjen që jepni për shoqatën.

Shihemi të diellen e ardhshme në mbledhjen gjenerale (29.01.2023).

Me respekt,

Kryesia e Shoqatës