ТAKIMET POETIKE ТË MËRGATËS

0
68

TË NDERUAR POETË MËRGIMTARË

TAKIMET POETIKE TË  MËRGATËS” DO TË MBAHEN PREJ MË 25-27 MAJ 2023, NË SHKUP. AKOMODIMI PËR DY NETËT NË HOTEL DHE  SHËRBIMET ME PASION TË PLOTË DO TË MBULOHEN NGA AGJENCIA PËR EMIGRACION.

Për paraqitjen tuaj na shkruani në e-mailin: info@minisel.gov.mk, personi për kontakt Dora Angellova