Mesazh urimi për Vitin e Ri nga Shoqata Shqiptaro-Amerikane PRESPA

0
55

Të dashur anëtarë të këshillit Prespa,

Gëzuar Vitin e ri 2023.

Qoftë një vit i begatë dhe me shëndet.

Në emër të Kryetarit Z. Sedat Sadiku, ju njoftojmë se mbledhja e radhës do të mbahet ditën e Dielë, 8 Janar prej orës 4:30 pm. Te Qendra Shqiptare (Xhamia)

në Berkeley, Illinois.

Në mbledjen e kaluar u vendors që takimet e Presparëve në Amerikë të mbahen më datë 12 Mars, 2023.

Me nderime,

Kryetari