MANIFESTIMI PARË FAMILJAR I SHOQATËS KULTURORE USKANA NË DORTMUND

0
42

Të ndëruar bashkatdhetarë,

më 14.01.2023 Shoqata Kulturore Uskana ju fton në manifestimin e parë familjar në Dortmund.

Në atë mbrëmje familjar në mesin tonë do të jenë këngtarët tanë të mirënjohur

Po ashtu e kimi nderin të mirëpresim ansamblin e vallëtarëve nga Dyselldorfi, ILLYRIAN GS

Ju mirëpresim të gjithëve që të festojmë dhe të kalojmë një mbrëmje familjare dhe festive.

Adresa:

GÖZDEM Eventhalle

Im Spähenfelde 51

44143 Dortmund

START: në ora 17

WhatsApp: +491638697428

Për të mirë u pafshim më 14 Janar në Dortmund!

Ju përshendes,

Kryesia e SHKU-së