Kërçovarët në Çikago festojnë 28 nëntorin

0
19

Në Chikago të amerikës Shqiptarët kan zhvilluar një parad me flamuj kombëtarë nëpër qendër.

Mes tyre ka pasur edhe shum Kërçovar që jetojnë dhe veprojnë aqe duke festuar pëprë rrugët e qytetit.

Për më tepër shikoni videon në vazhdim të paradës që u zhvillua dje.