Përurimi për 28 Nëntori nga Shoqata Atdhetare Dibra

0
27

Qoftë një vit i mbarë për gjith shqiptarër ku do që janë.

Këtë urim e përcjellim me disa fotografi nga mbrëmja e organizuar nga Shoqata Atdhetare Dibra për komunitetin tonë. Dy këngëtarët dibran, Samir Shehu dhe Agron Maqëllara, na rikthyen në nostalgjinë me këngët e tyre të përzgjedhura enkas për kër këtë mbrëmje festive.

Falenderojmë edhe Adhurim Kaja, Studio One, për pasqyrimin e kësaj mbrëmje me fotografitë e tij profesionale.