Manifestim nga Xhamia Kërçova në Füllinsdorf me rastin e festave të nëntorit

0
38

Xhamia Kërçova në Füllinsdorf organizon Manifestim me rastin e festave të nëntorit 22 dhe 28 Nëntorit.

Ligjeratë nga Ligjeruesi Prof.Dr. Lulzim Mehmedi Dekani i Fakultetit Pedagogjik në Universitetin e Tetovës.

Për atmosferën e manifestimit do të kujdeset më rapsodi i mirnjohur Argjend Lika nga Oda Kërçovare.

Data: 25.11.2022 ( e premte )
Vendi: Schneckelerstrasse 9, 4414 Füllinsdorf

Grill: 19:00 – 20:00 Fillimi i programit: 20:30
Prezenca për të dy gjinitë