Shoqata “Uskana” USA organizon Festën e Flamurit Kombëtare

0
93

Të dashur Kërçovarë,

Ju ftojmë të na bashkoheni në Festën e Flamurit të cilën e organizojnë Kërçovarët tanë nga rrethi i Rockford.

Për ne është më shumë se traditë, dhe meqë kapaciteti i ulseve është i kufizuar, Ju lutemi të bëni rezervimet tuaja me kohë!!!

Për rezervime konaktoni:

Bardhyl Ahmedi (608) 728 0441

Erdon Ashiku (608) 436 1096

Radison Hotel and Conference Center

200 S Bell School Rd, Rockford, IL 61108

E Diel, 27 Nëntor 2022

Mirupafshim!