Shoqata Atdhetare Dibra feston Ditën e Flamurit

0
28

Shoqata Atdhetare Dibra në vijim të traditës shumë vjeçare, edhe këtë vit do ta festojmë bashkë Ditën e Flamurit Kombëtar “28 Nëntorin”

Këtë vit kemi vendosur që të festojmë festën e 28 Nëntorit nën tingujt të këngetarëve të njohur Dibran Agron Maqellara dhe Samir Shehu.

Për rezervime apo pagesë kontaktoni:

Besar Dika 347-698-5089

Nderim Marke 917-808-2080

Skica e tavolinave nga restoranti (floor plan) e bashkangjitur. Ne momentin kur do të bëni pagesën e tavolinës atëherës do ta keni rezervimin të sigurt. (first come, first served)