Doktoron në Zvicër Arlinda Amiti nga Kërçova, njeh 7 gjuhë të huaja..

0
62

Arlinda Amiti, mbrojti tezën e doktoraturës me temë : “Imamët Shqiptarë në Zvicër” dhe u shpall Doktor shkence në Fakultetin e Teologjisë dhe Studimit të Religjioneve.

Një femër e suksesëshme në Zvicër e cila zotëron shtatë gjuhë, prej tyre pesë në nivel akademik. Ajo shquhet për aftësitë e saja në oratori dhe ortografi.