Manifestimi Tradicional Kërçovar në Zvicër 2022

0
48

Pas një pauze prej dy vitesh për shkak të pandemis së koronës që ndaloj gjith aktivitet në mbarë botën, më në fund do të mbahet edhe Manifestimi Tradicional Kërçovar 2022 i cili organizohet nga Shoqata Kulturore Kërçova në Zvicër .

Këtë vit për agëtimin e juaj do të kujdesen:
Këngëtari i mirnjohur Duli bashkë me Dritën, Zanën, Venera dhe Ylli si dhe Grupi Artisitk i Shoqatës.

Ejani të festojm së bashku, të çmallemi dhe kalojm çaste të pa harruara me njëri tjetrin në një Kërçovë të vogël në mërgim.

Data:06.11.2022
Ora: 13:00
Adresa: Riedmattstrasse 7
8153 Rümlang – Rinora 4
Njoftojn nga Shoqata Kulturore Kërçova në Zvicër përmes rrjetave sociale.

FOTO: