Festivali Folklorik “Oda Dibrane” në Dibër

0
42
Nata e parë e “Oda Dibrane” siç është traditë, do të mbahet në qytetin e Dibrës, kurse dy netët tjera në qytetin e Peshkopisë (Dibër e
Vogël).
Komuna e Dibrës do të jetë një ndër sponzorët e kësaj ngjarje kulturore.
I ftojmë qytetarët e komunës Dibër dhe më gjërë që të marin pjesë në këtë eveniment kulturor i cili do të mbahet me datë 13.10.2022 në qendrën për kulturë Dibër.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде