Filloi viti i ri shkollor në shkollën shqipe të QKSHA, Riverdale

0
147

Filloi Viti i ri shkollor në shkollën shqipe të QKSHA, Riverdale me një numër rekord prej 127 nxënës!

Urime dhe suksese në rrugën e dijes për gjuhën dhe historinë shqipe!

 

 

Filloi Viti i ri shkollor në shkollën shqipe të QKSHA, Riverdale me një numër rekord prej 127 nxënës!

Urime dhe suksese në rrugën e dijes për gjuhën dhe historinë shqipe!

Posted by Albanian American Cultural Center of Riverdale, NJ on Недела, 18 септември 2022