Takimi i parë i kryetarit të Komunës së Tetovës dhe Komunës së Ballerupit të Danimarkës

0
30
Isha i nderuar të jem mysafir i kryetarit të Bashkisë së Ballerupit të Danimarkës, Jesper Würtzen.
Kjo është vizita e parë zyrtare e një kryetari të Komunës të Maqedonisë së Veriut në këtë bashki.
Në këtë takim diskutuam për shumë sfera bashkëpunimi në mes Komunës së Tetovës dhe Bashkisë Ballerup.
Unë së bashku me z. Würtzen u zotuam se në të ardhmen do ta thellojmë edhe më tej miqësinë në mes të dy institucioneve tona.
Së bashku do ta bëjmë Tetovën tonë qytet evropian, shkruan në Facebook, kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami