Njoftim nga Shkolla Shqipe “ Hasan Prishtina “

0
95
Të nderuar anëtarë, prindër dhe bashkatdhetar,
Ju lajmërojmë se më datën 17 Shtator do të fillojmë vitin e ri shkollor 2022-2023
Ejani dhe regjistroni✏️ 📚 fëmijet tuaj tek Zyra e komunitetit më:
13 Shtator dita e Mërkurë nga ora 6:30pm-8pm
Mësues dhe mësuese, ejani dhe na ndihmoni e të arrijmë së bashku qëllimin në ruajtjen e gjuhës, traditën dhe kulturën shqiptare në diasporë.
Ju lutem SHPËRNDAJENI dhe informoni të githë.
Për më shum informata ju lutem kontaktoni në telefonin 203-465-9801
Ju mirëpresim!
Kryetari, kryesia dhe
Shkolla Shqipe “Hasan Prishtina”
106 Columbia Blvd
Waterbury, Ct