Mërgimtari Pajtim Ajro ndihmon me karrike dhe banka shkollën fillore “Ashim Agushi” në Ladorisht

0
95
Klasat e Shkollës Fillore “Ashim Agushi”- Ladorisht janë pajisur me 65 banka dhe me një numër të konsiderueshëm karrigesh, për të gjithë nxënësit në ciklin e lartë. Ky investim shumë i rëndësishëm është bërë nga një vullnetar mergimtar i fshatit Ladorisht, z. Pajtim Ajro.
Me këtë rast drejtoresha e shkollës Atixhe Ajro, jep mirënjohje dhe falenderim për angazhimin dhe mbështetjen e madhe të z. Pajtimit.