Njoftim nga Xhamia Shqiptare në Salmsach/Romanshorn

0
83
Të nderuar vëllezër dhe motra!
Mësimi i gjuhës shqipe sapo ka filluar.
Andaj, i ftojm të gjithë ata prindër që janë të interesuar që fëmijët e tyre ta mësojn gjuhën amëtare, të paraqiten në kontaktin e poshtpërmendur.
Të nderuar prindër!
Mësimi i gjuhës amëtare shqipe është vlera e domosdoshme që duhet ta posedojm të gjithë ne e posaçërisht fëmijët tanë.
Ndihma dhe bekimet e Allahu qoftshin mbi ju!
Me selame