Takim i Përshefcasve në Lucern të Zvicrës

0
69
Përshëndetje të gjithëve! (ose “Qetta” si ka ne)
Për arsye të ligjit që i ndalonte takimet në masë përgjatë periudhës së Pandemisë, viteve të fundit nuk kemi mundur që ta mbajmë në rrjedhshmëri traditën e takimit me Përshefcasit që jetojmë dhe veprojmë në shtetin Zvicerian.
Shkaku i rrethanave të ndryshme, këtë vit, me një organizim më simbolik, me prezencë vetëm të Burrave (Fëmijve nën kujdesin e prindërve) do e vazhdojmë traditën e takimit me bashkëfshatarët.
“Takimi i Përshefcasve në shtetin Zvicerian”
-Lokacioni: Kanton Luzern:
Barackendörfli Riffigweiher, 6020 Emmenbrücke
-Data: 11.09.2022
Prezencën tuaj ju lutemi konfirmojeni në numrin:
+41 79 785 01 33 Besim Esati