Fasadë dhe çati e re në SHFK”Jashar Bej Shkupi

0
26
Në Shkollën Fillore Komunale “Jashar Bej Shkupi” të Çairit kanë filluar punimet për fasadën dhe çatinë e re.
Ky investim mjaft i rëndësishëm, vije nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.
Përmirësimi i kushteve shkollore nënkupton ardhmëri e sigurt për fëmijët tanë.