Trilogji: Nën një sipërfaqe ka një tjetër sipërfaqe” ekspozitë e Driant Zenelit

0
36
“Trilogji: Nën një sipërfaqe ka një tjetër sipërfaqe” ekspozitë e Driant Zenelit në Galerinë Nacionale të Maqedonisë së Veriut / Chifte Hamami që nuk duhet humbur. Artisti i njohur ndërkombëtarisht Driant Zeneli, një nga zgjedhjet më të mira të Manifestës, artist me biografi mahnitëse ekspozuese, tashmë për herë të parë në vendin tonë. Shfyrtëzoni këtë mundësi për të parë “gërmimet” e tij të jashtëzakonshme nën sipërfaqet e së kaluarës, pranisë dhe së ardhmes sonë kolektive.
Faleminderit Driant për të gjitha shkëmbimet dhe reagimet, faleminderit Ana Frangovska, kuratorja kryesore e projektit.