Takimet e Rekës së Epërme 2022 në Rimnicë

0
93

Takimet e Rekës së Epërme 2022 në Rimnicë

Takimet e Rekës së epërme” 2022 i cili u mbajt në f Rimnicë dhe e organizuar nga shoqata e rekës së epërme. Një program i larmishëm me prezentim të këngëve, valleve, kostumeve kombëtare, lojrave popullore dhe ushqimet tradicionale që të gjitha Shqiptare -Dibrane. Shkruan në facebook kryetari i Komunës së Dibrës, z. Hekuran Duka.