Parku i qytetit në Gostivar së shpejti me kinema veror

0
20
Në bazë të Memorandumit të nënshkruar dje, komuna e Kütahyas, Gostivarit i ndërton kinema verore, një projekt fantastik dhe i nevojshëm për zhvillimin e kulturës dhe argëtimin e qytetarëve.
Pamje nga projekti