Filloi turneu tradicional në futboll të vogël “ Dibra 2022”

0
35

Dje filloi turneu tradicional në futboll të vogël “ Dibra 2022” që organizohet nga komuna Dibër.

Faleminderit stafit organizativ, ekipeve pjesmarëse si dhe sponzorëve që mbështesin këtë aktivitet sportiv për publikun sportdashës dibran, shkruan kryetari i komunës së Dibrës, Hekuran Duka.

Suksese dhe le të fitojë më i miri