Rudina Fest 2022

0
90
Festivali folklorik ndërkombëtar me katër lokacione, në Çegran, Forinë, Çajlë dhe Gostivar me skena të ndryshme ku prezantohen këngë dhe valle folklorike nga ansamble vendore, rajonale e ndërkombëtare, po e shënon Gostivarin në hartën botërore të festivaleve.
Zgjidh Gostivarin, sepse në Gostivar vera është më ndryshe!