Urime festa e Kurban Bajaramit nga Shoqata Zajazi

0
107
Shoqata Zajazi ju uron festën e Kurban Bajramit, Paqja, mëshira dhe begatit e të Madhit Zotë qofshin mbi Ju dhe Familjet e Juaja!
Për shumë jetë e motë të gëzojm Kurban Bajramin!
Me Respekt
Kryesia e Shoqatës Zajazi