Pjesëmarrësit e Kampit sportiv me stërvitje dhe garë të përbashkët me F.K. Fer pley nga Ohri

0
193

Pjesëmarrësit e Kampit sportiv me stërvitje dhe garë të përbashkët me F.K. Fer pley nga Ohri

Vazhdojnë aktivitetet sportive dhe edukimi i pjesëmarrësve të Kampit sportiv nga ana e trajnerëve.