Gëzuar Kurban Bajramin

0
126

Agjencioni për Emigracion të gjithë mërgimtarëve të fesë islame ua uron festën e Kurban Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet, mirëqenie dhe gëzim në familjet tuaja.

Urime festа e Kurban  Bajramit!