Filloi kampi sportiv i organizuar nga Agjencia e Emigracion, ku fëmijët e kampit zhvilluan ndeshje sportive me fëmijët e K.B. Ohrid

0
41
Filloi kampi sportiv i organizuar nga Agjencia e Emigracion, ku fëmijët e kampit zhvilluan ndeshje sportive me fëmijët e K.B. Ohrid.
Në organizim të Agjencisë së Emigracionit e Republikës së Maqedonisë së Veriut mbahet për herë të dytë Kampi sportiv i dedikuar për fëmijët nga diaspora. Sot pjesëmarrësit e Kampit sportiv mbajtën trening ndeshje me femijët e K.B. Ohrid dhe bashkërishtë e përjetuan kënaqësin në ndeshje.
Gjatë takimit, fjalim pati edhe drejtori i Agjencisë për Emigracion, z. Sllobodan Blliznakovski, i cili të gjithë pjesëmarrësve ju urojë mirëseardhje dhe me dëshirë për pjesëmarrje të suksesshme në Kampin sportiv, me shpresë që do të vazhdojë bashkëpunimi dhe pjesëmarrja edhe në aktivitetet tjera të Agjencisë të cilët do të jenë të nevojshme për qytetarët tanë në diasporë.