Hapja e shkollës verore 2022 në Komunën e Gostivarit

0
21
Vera pa celular, por me aktivitete nga më të ndryshmet
Më datë 04.07.2022 (e hënë) me fillim në ora
10:00Salla e Sportit “Rinia”
Hapja e Shkollës Verore, një sipërmarje fantastike dhe e para e këtij lloji që do t’i mbajë të angazhuar fëmijët tanë me aktivitete të ndryshme edukative edhe gjatë verës, e gjitha kjo nën organizimin e Komunës së Gostivarit në bashkëpunim me instruktorët profesionistë të cilët japin kontributin e tyre në baza vullnetare.
Të gjithë jeni të ftuar