Njoftim nga Qendra Kulturore Shqiptare Amerikane në Nju Xhersi

0
36

Ju njoftojm se Klubi Vllaznimi organizon Kamp veror per Futboll per grupmoshat e reja nga mosha 8-15 vjec per djem dhe vajza. Kampi fillon nga e Hena gjer te Ejnten (6/27- 6/30). Kampi do te jete falas duke u sponzoruar nga QKSHA. Kampi do te filloj nga ora 9Am- 12Pm ne Wayne, Alps rd park. Te gjith to interesuarit mun te lajmerohen ne email ose Nr.tel. email: bdzils@gmail.com ose 862-239-3362.