Përurohet pishina “Aqua Grand” në Komunën e Likovës

0
45

Sot në f.Opajë të Komunës së Likovës u përurua pishina e emëruar “Aqua Grand”, dhe e para në komunën tonë.

Investim i qëlluar dhe pronarëve të familjes Fetai urojmë punë të suksesshme. Shkruan në fejsbuk, kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi.