Shoqata “Uskana” USA do të vazhdoj me Kampi Uskana 2022

0
31

Me kënaqësi ju njoftojmë se Kampi Uskana do të vazhdojë në 2022! Kampi Uskana tani më është traditë e bukur e komunitetit tonë.

Regjistrohuni ne linkun më poshtë dhe bëhuni pjesë e Kampit tonë të rradhës!
Kampi Uskana is back! Please click on the link below for details and to register to be part of Kampi Uskana 2022!

https://www.eventbrite.com/e/kampi-uskana-2022-registration-358214127097