Rruga “Seravë”, 820 m2 asfaltim i tërësishëm i krahut

0
122

Ekipet tona të punës kanë vazhduar me aktivitetet e shumta për asfaltimin dhe rikonstruimin e rrugëve dhe rrugicave në pjesë të ndryshme të Komunës së Çairit. Ndërsa për momentin po asfaltojmë krahun e rrugës “Seravë” , në sipërfaqe prej 820 m2.

Duke qenë në shërbim të popullit, ne do të vazhdojmë të ndërmarrim aksione të rregullimit të infrastrukturës rrugore, gjithkund ku paraqitet nevoja.