PËRMBLEDHJE NGA MBLEDHJA E PËRGJITHSHME VJETOR TË KLUBIT FUTBOLLIT LIRIA

0
35

Të nderuar anëtarë, fansa dhe sponsorë

 

Me daten 16.06.2022 Në orën 17:00, u zhvilluar mbledhja e përgjithsme nga ish kryesia, i përbërë nga:

Argjent Emini

Driton Byqyti dhe

Mahi Aslani,

një mbledhje e zakonshm për të gjithë anëtarët e klubit.

Qëllimi i këtij Mbledhja e Përgjithshme Vjetore ishte t’i jepte frymë klubit dhe një jetë të re. Të gjithë ranë dakord që brezi i ri duhet të jetë ai që duhet të krijojë një projekt të ri dhe emocionues per të gjithën shqiptarët ne Danimarkë. Liria është dhe duhet të jetë një klub futbolli që përqafon komunitetin dhe kulturën shqiptare në Danimarkë.

Prandaj, në mbledhjen e përgjithshme u zgjodhën njerëzit për postet e ndryshme:

Kryetar: Nusret Berisha

Nënkryetar: Lirim Kadri

Menaxher Sportiv: Dashmir Zillbeari

Menaxher finance: Egzon Mustafi

Asistent Per menaxher finance: Egzon Farizi

Suppleanter:

Betim Rexha

Ilir Memeti

Resul Avzija

Qëllimi i zgjedha e nje kryesi të re, nuk është vetëm Per të mirë mbajë klubin, por edhe të ndërtojë një urë ndërmjet ekipit të Sjællandsseries, me ekipin e serisë 2 dhe serisë 3. Kjo është për të përfituar zhvillimin e lojtarit tonë në formën e stërvitjes në një nivel më të lartë, dhe përveç kësaj t’i japë trajnerit të ardhshëm, çështjet e luksit, në lidhje me përzgjedhjen e ekipit.

Faleminderit kryesis të atëhershëm, që e bëri klubin një vend të mrekullueshëm! Tani është koha që anëtarët e rinj të ndërhyjnë, me energji të re.

Nëse jeni të interesuar per te përkrahur klubin tone Liria, mos hezitoni të na kontaktoni në Facebook, Instagram ose e-mail: Liria@hotmail.dk

Dhe dëgjoni për mundësitë si pjestare në klubin shqiptar ne Danimark

 

Me respekt

Klubi Futbollistik – Liria