Përfundoj me sukses Turneu i SHKKërçova – Zvicër 2022

0
31

Sot SHKKërçova – Zvicër mbau turneun e radhës pas një pauze prej dy vjetësh shkaku pandemisë e cila vuri restrikcione në gjith botën.

Turneu filloj me lojën simbolike të fëmijëve e cila më pas vazhdoj me grupet dhe nëngrupet që ranë në bazë shortit.

Gjithashtu për her të pare rezultate ishin LIVE ne internet si dhe në TV tek komisioni i turneut gjë e cila shmangu grumbullimin dhe hutin tek pjesmarsit por çdo ekip kishte mundësi te ndjeki drejt për së drejt tabelën me kohën grupet dhe rezultatet.