Rruga që lidh fshatrat Greshnicë-Dlapkindol tash më komplet e përfunduar

0
202
Rruga që lidh fshatrat Greshnicë-Dlapkindol tash më komplet e përfunduar.
Rrugë me gjatësi prej 1000 metra dhe gjërsi 3,5 metra është projekt i finansuar nga Banka Botërore në bashkëpunim ne Komunën e Kërçovës.
Vazhdojmë me punë në realizimin e projektve të rëndësishme për qytetarët tanë, shkruan në Facebook, kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari