Po pastrohet kanali i hapur në rrugën “Zagrebska”

0
186

Ekipet e NP “Rrugë dhe Rrugica”, sot filluan pastrimin e kanalit që gjendet në rrugën “Zagrebska”, në drejtimin nga restoranti “Dva Elena” deri te spitali i fëmijëve “Kozle”.

Kanali i lënë pas dore në gjatësi 300 metra po pastrohet nga mbetjet e grumbulluara dhe vegjetacioni i ulët, si dhe po pastrohen pjerrësitë e kanalit, të cilat janë të mbuluara me bar, degë dhe mbetje ndërtimore.

Qyteti i Shkupit vazhdon me pastrimin e kanaleve të hapura në territorin e Shkupit dhe u bën apel qytetarëve që të mos hedhin mbetje në këto kanale, gjë me të cilën bllokojnë dhe vështirësojnë rrjedhjen e ujërave të atmosferike.