Seriali për fëmijë “Zoki Poki”, tani transmetohet edhe në Danimarke

0
49

Lektyra shkollore për fëmijët në shkollë fillore ” Zoki Poki ” nga autorja maqedonase Olivera Nikollova e botuar në vitet e 80’ta, para dz viteve u realizuara në film serik për fëmijë në Shkup, ndërsa para 1 muaj televizioni publik Danimarkës DR, bleu të drejtën e transmetimit në përkthim danisht.

Seriali maqedonas për fëmijë ” Zoki Poki”, momentalisht transmetohet në televizioni publik danez DR dhe është shumë i pëlqyer nga fëmijët danez.