Kërkohen fëmij prej moshës 8 deri 12 vjeç për të hapur turnirin e Shoqatës

0
63

Të nderuar,

SHK-Kërçova – Zvicër në cdo turnir të sajë i cili mbahet në Qershorë, hapjen e turnirit e ka bër me fëmijë kërçovar te moshës prej 8 deri 12 vjet.

Prandaj Shoqata Kulturore Kërçova ka nevoj për fëmijë prej moshës 8 deri në moshën 12 vjeçare për të formurar ekipe që do të bënin hapjen e turnirit.

Të gjith ata Kërçovarë që jetojnë në Zvicër dhe kan fëmij që luajn futboll le të paraqiten në këto numra: 0791503877 dhe 0765119884.
Ju faliminderit përpara për kontributin e juaj.

Turniri do të mbahet në:

Turneu Tradicional 2022
e Diel: 19.06.2022
Ora: 09:00 h

Adressa:
Sportanlagen Kleinholz
Sportstrasse 4600 Olten