Xhevdet Spahiu shpallet person i vitit nga SH.H Cërvica në Zvicër

0
43

Shoqata Humanitare Cërvica në Zvicër mbajti manifestimin e radhës në Kriens të Zvicrës ku grumbulluan së bashku për tu takuar dhe argëtuar.

Ish kandidati për kryetar të Kërçovës Xhevdet Spahiu i cili gjithashtu vjen nga ky fshat u shpallë person i vitit ku ju nda edhe mirnjoje.