Njoftim nga Shoqata Atdhetare Dibra

0
32

 

Shoqata Atdhetare Dibra ju fton të merni pjesë në Kuvendin Zgjedhor të SHAD-it,

me datë 29 Maj 2022, ora 12:00pm në Hilton Garden Inn, Staten Island.

Ky kuvend në rend dite ka zgjedhjen e kryetarit të ri:

Të gjithë të intereuarit janë të ftuar të shpallin kandidaturat e tyre tek kryesia e Shoqatës gjithashtu dhe ditën e Kuvendit.

Ju mirëpresim.