Më datë 21.05.2022 Hapet Burek King 2 në Dietikon të Zvicrës

0
30

Burek King është më emër i njohur në Luzern të zvicrës biznesi i dy Kërçovarve i njohur për shijen dhe kualitetin që ofron me përgaditjen e burekëve special.

Prej më datë 21.05.2022 kjo firmë e suksesëshme hap edhe lokalin e dytë në këtë adresë : Florastrasse 1 , 8953 Dietikon Zvicër.

Pra mos harroni këtë të shtunë te jeni prezent në hapjen solemne të Burek King 2 dhe të provoni shijen e një burekut më të mir në Zvicër.