Të nderuar mërgimtarë, më datën 1 qershor 2022 është afati i fundit për të aplikuar në aktivitetet verore: Shkolla verore në gjuhën shqipe, Kampi sportiv dhe Festivali folklorik

0
71

Të nderuar mërgimtarë, më datën 1 qershor 2022 është afati i fundit për të aplikuar në aktivitetet verore: Shkolla verore në gjuhën shqipe, Kampi sportiv dhe Festivali folklorik
Agjencia e Emigracionit Ju rikujton se deri më 1 qershor 2022 është afati i fundit për të aplikuar në aktiitet tona verore: Shkolla verore në gjuhën shqipe, Kampi sportiv dhe Festivali folklorik.

Jeni të mirë se ardhur, aplikoni pë t’u shoqëruar me fëmijët që tani më janë paraqitur nga e gjithë bota.